Tunnista valeverkkokauppa

15.11.2023 13:00–13:30

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Tulitko tilanneeksi somemainoksen innoittamana uuden takin, mutta sait postissa jotain aivan muuta? Onko luottokortiltasi tehty ylimääräisiä veloituksia verkkokaupassa asioimisen jälkeen? Tervetuloa webinaariin, joka pureutuu valeverkkokauppojen salakavalaan maailmaan!  

Verkko-ostaminen on vakiintunut osaksi suomalaisten ostokäyttäytymistä. Verkkoshoppailun räjähdysmäisen kasvun ovat panneet merkille myös huijarit, jotka haluavat hyötyä kuluttajien luottamuksesta.  

Tietoiskussa Kuluttajaliiton pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell sekä viestintäassistentti Ronja Bruun tarjoavat tietoa ja vinkkejä valeverkkokauppojen tunnistamiseen.

Webinaarissa opit: 

  • Millaisia valeverkkokauppoja netistä löytyy 
  • Valeverkkokauppojen yleisimmät tunnusmerkit 
  • Mitä tehdä, jos olet joutunut valeverkkokaupan ansaan

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikilleavoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -ohjelman kautta. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä viimeistään 15.11. klo 12.00.

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ja muistutuksen tilaisuudesta noin tunti ennen sen alkua. Tervetuloa mukaan! 

Tutustu asiantuntijaan

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).