Hanki itsellesi lakineuvontaa ja muita rahanarvoisia etuja

Kuluttajaliitto kantaa huolta minunkin asioistani. 

Leena, Satakunta

Meillä kaikilla on oikeus turvallisiin ja toimiviin tavaroihin ja palveluihin. Kuluttajaliitosta saat neuvontaa, koulutusta ja luotettavaa tietoa arjen päätösten tueksi. 

Edistämme etujasi kuluttajana ja julkisten palvelujen asiakkaana. Lakineuvontamme on tukenasi sekä arjen haasteissa että isommissa ongelmatilanteissa. 

Liity nyt – saat seuraavat edut:

Liittymällä nyt jäseneksi, saat ensi vuoden jäsenyyden maksutta!

Kampanja on voimassa 1.10.–31.12.2021. Kampanjan aikana liittyneet jäsenet maksavat jäsenmaksun liittymisen yhteydessä, ja saavat vuoden 2022 jäsenyyden maksutta.

Kuluttajan lakineuvonnasta saat avun kuluttajan oikeuksiin liittyviin kysymyksiin, kuten asumisen, matkailun sekä auto- ja asuntokauppojen ongelmatilanteisiinNeuvomme myös potilaan ja sote-palveluiden asiakkaan oikeuksissa. 

Lakineuvonta palvelee jäseniämme neljänä päivänä viikossa puhelimitse ja sähköpostilla.  

Lue lisää kuluttajan lakineuvonnasta. 

Jäsenenämme voit tilata hyödyllisen Kuluttaja-lehden etuhintaan: digitilaus 29 €/12 kk (norm. 39 €) tai painettu lehti + digitilaus 39 €/12 kk (sis. 8 nroa, norm. 49 €).

Kuluttaja testaa puolestasi tuotteet ja palvelut ja tekee ostopäätöksistäsi helpompia. Kuluttajan puolueettomat testit pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin.

Lisätietoa Kuluttajasta: kuluttaja.fi

Meillä kaikilla on oikeus turvallisiin ja toimiviin tavaroihin ja palveluihin. Halutessasi voit lähteä mukaan vaikuttamaan kuluttajan etujen puolesta paikallisten yhdistystemme kautta.  

Kuluttajayhdistyksemme nostavat esille paikallisesti tärkeitä kysymyksiä ja järjestävät esimerkiksi koulutuksia, tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä vierailuja ja retkiä kuluttajia kiinnostaviin kohteisiin. 

Tutustu kuluttajayhdistystemme toimintaan

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenkirjeemme on täynnä kuluttajaa kiinnostavaa tietoa. Sähköpostitse kirjeen tilanneet saavat lisäksi ylimääräisiä tiedotteita ajankohtaisista aiheista ja kuulevat tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa.

Kuluttajaliiton alueelliset ja valtakunnalliset kuluttajayhdistykset edistävät kuluttajien oikeuksia ympäri Suomen. Voit liittyä automaattisesti alueesi kuluttajayhdistykseen tai valita haluamasi yhdistyksen. Lisätietoa yhdistyksistä löydät Kuluttajayhdistykset-sivulta. 

Jäsenmaksu on vain 15 € / vuosi. Poikkeuksena Suomen Potilasasiamiehet ry (20 €/vuosi). 

Aloita valitsemalla sinulle sopivin vaihtoehto:

Kuluttajan lakineuvonta sisältyy kuluttajayhdistyksen jäsenmaksuun. Kuluttaja-lehden normaalihinta: digitilaus 39 €/12 kk tai painettu lehti + digitilaus 49 €/12 kk (sis. 8 nroa).


Kysyttävää jäsenyydestä? Vastaamme mielellämme! 

Ota yhteyttä jäsenpalveluumme: jasenpalvelut@kuluttajaliitto.fi tai puh. 09 454 2210, avoinna ma–to klo 10–11 ja klo 12–15 sekä pe klo 10–11 ja klo 12–14 (mpm/pvm). Tarkista jäsenpalveluiden poikkeusaukioloajat.