Hanki itsellesi lakineuvontaa ja muita rahanarvoisia etuja

Kuluttajaliitto kantaa huolta minunkin asioistani. 

Leena, Satakunta

Meillä kaikilla on oikeus turvallisiin ja toimiviin tavaroihin ja palveluihin. Kuluttajaliitosta saat neuvontaa, koulutusta ja luotettavaa tietoa arjen päätösten tueksi. 

Edistämme etujasi kuluttajana ja julkisten palvelujen asiakkaana. Lakineuvontamme on tukenasi sekä arjen haasteissa että isommissa ongelmatilanteissa.

Kuluttajaliiton alueelliset ja valtakunnalliset kuluttajayhdistykset edistävät kuluttajien oikeuksia ympäri Suomen. Voit liittyä automaattisesti alueesi kuluttajayhdistykseen tai valita haluamasi yhdistyksen. Lisätietoa yhdistyksistä löydät Kuluttajayhdistykset-sivulta. 

Jäsenmaksu on vain 15 € / kalenterivuosi. Poikkeuksena Suomen Potilasasiamiehet ry (20 €/vuosi). 

Uutta: Kun liityt tämän vuoden puolella, lunastat itsellesi jäsenetumme, kuten kuluttajan lakineuvonnan puhelimitse vain 15 eurolla, myös seuraavan vuoden ajalle. Kun maksat jäsenmaksun liittyessäsi ennen 31.12.2023, ensi vuonna emme laskuta jäsenyydestä. Huom. Kuluttajan lakineuvonnan palveluihin tulee muutoksia vuoden 2024 alusta alkaen. 15 euron jäsenmaksu sisältää kuluttajan lakineuvonnan puhelimitse sekä muut jäsenedut, lukuun ottamatta kuluttajan lakineuvontaa sähköpostitse. Huomioithan neuvontapalveluidemme joulutauon vuodenvaihteen tienoilla.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto:

Linkin takaa löydät lomakkeen, jolla pääset liittymään jäseneksi. Vaihtoehtojen alta löydät lisää tietoa jäseneduista. Lomakkeen täyttämisen jälkeen sinut ohjataan maksamaan verkkopankissa. Jos haluat maksaa paperilaskulla, otathan yhteyttä jäsenpalveluumme.

Kuluttajan lakineuvonta sisältyy kuluttajayhdistyksen jäsenmaksuun. Kuluttaja-lehden normaalihinta: digitilaus 46 €/12 kk tai painettu lehti + digitilaus 59 €/12 kk (sis. 8 nroa).

Jäsenenä saat seuraavat edut:

Kuluttajan lakineuvonnasta saat neuvoa kuluttajan oikeuksiin liittyviin kysymyksiin, kuten asumisen, matkailun sekä auto- ja asuntokauppojen ongelmatilanteisiinNeuvomme myös potilaan ja sote-palveluiden asiakkaan oikeuksissa. 

Lakineuvonta palvelee jäseniämme neljänä päivänä viikossa pääsääntöisesti puhelimitse.

Lue lisää kuluttajan lakineuvonnasta. 

Jäsenenämme voit tilata hyödyllisen Kuluttaja-lehden etuhintaan: digitilaus 36 €/12 kk (norm. 46 €) tai painettu lehti + digitilaus 49 €/12 kk (sis. 8 nroa, norm. 59 €).

Kuluttaja testaa puolestasi tuotteet ja palvelut ja tekee ostopäätöksistäsi helpompia. Kuluttajan puolueettomat testit pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin.

Lisätietoa Kuluttajasta: kuluttaja.fi

Meillä kaikilla on oikeus turvallisiin ja toimiviin tavaroihin ja palveluihin. Halutessasi voit lähteä mukaan vaikuttamaan kuluttajan etujen puolesta paikallisten yhdistystemme kautta.  

Kuluttajayhdistyksemme nostavat esille paikallisesti tärkeitä kysymyksiä ja järjestävät esimerkiksi koulutuksia, tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä vierailuja ja retkiä kuluttajia kiinnostaviin kohteisiin. 

Tutustu kuluttajayhdistystemme toimintaan

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenkirjeemme on täynnä kuluttajaa kiinnostavaa tietoa. Sähköpostitse kirjeen tilanneet saavat lisäksi ylimääräisiä tiedotteita ajankohtaisista aiheista ja kuulevat tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa.

Palaa valitsemaan jäsenyys.


Kysyttävää jäsenyydestä? Vastaamme mielellämme! 

Ota yhteyttä jäsenpalveluumme: jasenpalvelut@kuluttajaliitto.fi tai puh. 09 454 2210, avoinna ma–to klo 10–11 ja klo 13–15 (pm/pvm). Tarkista jäsenpalveluiden poikkeusaukioloajat.

Halutessasi voit myös tutustua tietosuojaselosteeseemme, jossa kerrotaan keskeisistä tietoturvaperiaatteistamme ja siitä, miten varmistamme tietojesi turvaamisen.