Kuluttajan oikeuksien päivä: Miten meitä huijataan?

15.3.2022 15:00–16:00

Webinaari | Luento

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Saitko tekstiviestin, jossa sinua pyydettiin maksamaan kuluja tullissa olevasta paketista? Lähettikö pankki yllättävän sähköpostin uusista turvamenettelyistä? Tarjoaako Microsoftin IT-tukena esiintyvä soittaja apua tietokoneviruksen poistamiseen koneeltasi?

Kuluttajan oikeuksien päivän webinaarissa tutustumme ajankohtaisiin huijauksiin esimerkkien avulla. Tarkastelemme erilaisia nettihuijauksia ja kerromme, miten niitä voi tunnistaa.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Kuluttajaliiton hallintopäällikkö Tapani Veija ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell. Tervetuloa mukaan!

Näin osallistut:

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksutonIlmoittaudu mukaan viimeistään 15.3. klo 14.30 mennessä tämän linkin kautta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuus järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Jos Teams ei ole entuudestaan tuttu, varaathan tarpeeksi aikaa siihen tutustumiseen. Lisätietoja löydät alempaa tältä sivulta.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).