Hetu meni – mitä nyt?

19.10.2023 12:00–14:00

Kotka | Luento

Henkilötunnus ja henkilötiedot voivat joutua vääriin käsiin monella eri tavalla, muun muassa netissä. Mitä tietoja identiteettivarkaat kärkkyvät? Miten identiteettivarkaudelta voi suojautua?

Kuluttajaliiton projektityöntekiijä Jaana Savolainen kertoo tietoiskussa ajankohtaisista nettihuijauksista ja niiden tunnistamisesta. Keskitymme erityisesti identiteettivarkauksiin. Henkilötunnuksen menettäminen on hankala juttu, mutta jotain kuitenkin on tehtävissä.

Tule kuulolle ja opi tunnistamaan nettihuijari! Kuulet myös, kuinka kannattaa toimia, jos on menettänyt henkilötunnuksen.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Kumppanuustalo Viikarin kohtaamispaikka Loisto (os. Mariankatu 24, Kotka). Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.