Kuluttajan lakineuvonta

Lakimiehemme on vain puhelinsoiton päässä jäsenillemme. Kuluttajan lakineuvonta on tukenasi sekä arjen haasteissa että isommissa ongelmatilanteissa. Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja selkeitä ohjeita.

Neuvomme erilaisissa kysymyksissä, jotka liittyvät kuluttajan sekä julkisten palveluiden käyttäjien, kuten potilaan, oikeuksiin. Autamme sinua esimerkiksi asumisen, matkailun tai auto- ja asuntokauppojen pulmissa.

Huomaathan ystävällisesti, että tarjoamme neuvontapalveluita pääsääntöisesti puhelimitse. Emme valitettavasti voi esimerkiksi toimia asiamiehinä, valmistella oikeudellisia asiakirjoja, edustaa ketään oikeudessa tai olla yhteydessä yritykseen yksittäisestä riitatilanteesta.

Yhteystiedot ja palveluajat

Kuluttajan lakineuvonta palvelee jäseniämme maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17–19 sekä perjantaisin klo 14–16 numerossa 09 454 22 121 (mpm/pvm). Jäsenyys tarkistetaan soiton yhteydessä.

Jos et ole vielä Kuluttajaliiton jäsen, liity nyt! Saat kuluttajan lakineuvonnan käyttöösi heti jäsenmaksun maksamisen jälkeen – vain 15 €/vuosi!

Tutustu kuluttajan lakineuvonnan juristiimme

Timo Niemi

Juristi

Olen työskennellyt Kuluttajaliitossa jo vuodesta 2007. Sinä aikana olen ehtinyt tehdä monipuolisesti edunvalvontaamme liittyvää työtä, kuten ollut kuultavana eduskunnassa ja ministeriöissä sekä kirjoittanut lausuntoja kuluttajan oikeuksien puolesta. Tällä hetkellä työskentelen pääsääntöisesti kuluttajan lakineuvonnan ja asumisneuvonnan parissa.

Ota rahanarvoiset jäsenedut käyttöösi! Liity nyt jäseneksi.