Kuka korjaa ja kuka maksaa taloyhtiössä? (PERUTTU)

22.9.2022 17:30–19:00

Äänekoski | Luento

HUOM. Tapahtuma on valitettavasti peruttu sairastapauksen johdosta. Pahoittelemme tapahtunutta. Ilmoitamme korvaavasta tilaisuudesta mahdollisimman pian. Liittymällä luentojemme postituslistalle, saat tiedon ensimmäisten joukossa. Jos sinulla on kysyttävää taloyhtiön päätöksenteosta, kaikille avoin ja maksuton asumisneuvontamme vastaa kysymyksiin puhelimitse ja chatissa.

Taloyhtiössä korjausvastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaiden kesken, mutta miten? Vastaako korjauksesta ja sen kustannuksista aina sama taho – entä miten vaikkapa vahingonkorvausvastuu liittyy kuvioon?

Tule tutustumaan taloyhtiön korjausvastuuseen Kuluttajaliiton lakimiehen johdolla! Opit perustiedot aiheesta ja kuulet mielenkiintoisia esimerkkejä siitä, millaisia riitoja oikeudessa on ratkaistu korjausvastuusta.

Kun tiedät, kuka vastaa korjauksesta, pystyt välttämään hankalia ja pahimmassa tapauksia kalliita riitoja ja erimielisyyksiä. Luento sopii kaikille taloyhtiön osakkeenomistajille tai taloyhtiössä toimiville.

Tutustumme aiheeseen käytännön esimerkkien kautta Kuluttajaliiton lakimiehen Kristel Pynnösen johdatuksella. Voit myös esittää asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta luennon yhteydessä.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Äänekosken kaupungintalon valtuustosali (Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski). Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.