Hetu meni – mitä nyt?

24.10.2023 15:00–16:30

Mikkeli | Luento

Henkilötunnus tai henkilötiedot voivat joutua netissä vääriin käsiin. Mitä tietoja netin identiteettivarkaat kärkkyvät? Mistä tunnistaa nettihuijauksen ja miten identiteettivarkaudelta voi suojautua?

Kuluttajaliiton projektityöntekiijä Jaana Savolainen kertoo tietoiskussa ajankohtaisista nettihuijauksista ja niiden tunnistamisesta. Keskitymme erityisesti identiteettivarkauksiin. Henkilötunnuksen menettäminen on vakava asia, mutta jotain kuitenkin on tehtävissä.

Tule kuulolle ja opi tunnistamaan nettihuijari! Kuulet myös, kuinka kannattaa toimia, jos on menettänyt henkilötunnuksen. Voit lähettää asiantuntijalle kysymyksiä jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Mikkelin pääkirjasto (os. Raatihuoneenkatu 6, Mikkeli). Tapahtumapaikan esteettömyystiedot löydät kirjaston verkkosivuilta.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.