Video

Kuluttajastudio

Kuluttajastudio

Kuluttajaliiton Kuluttajastudiossa käsitellään ajankohtaisia ja kuluttajan kannalta tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja. Tutustu Kuluttajastudion jaksoihin tällä sivulla!

Videot on kuvattu toukokuussa 2022.

Jaksot

Apua, riitatilanne!

Millaisia keinoja kuluttajalla on saada riitansa ratkaistua? Kuluttajastudiossa keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Emmi Meriranta ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Mitä jos en pääse hoitoon?

Kuluttajastudiossa sosiaali- ja terveyspalveluiden ruuhkautumisesta ja hoitoon pääsystä keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Julia Lumijärvi ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Myyntiyrityksiä luurin kautta

Kuluttajastudiossa puhelinmyynnin ongelmatilanteista keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Emmi Meriranta ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Ruokahävikki

Kuluttajastudiossa ruokahävikistä ja sen vähentämisestä keskustelemassa Kuluttajaliiton koordinoiman Hävikkifoorumi-hankkeen asiantuntija Ronja Bruun ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Pakkausmerkinnät – oikeus tietoon

Kuluttajastudiossa ruoasta ja pakkausmerkinnöistä keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Tiina Vyyryläinen ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Häiriöitä taloyhtiössä?

Kuluttajastudiossa taloyhtiön häiriötilanteista keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Asunto-osakeyhtiön järkevät valinnat

Kuluttajastudiossa asunto-osakeyhtiön toiminnasta keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Asumisen pulmatilanteet

Kuluttajastudiossa asumisen pulmatilanteista keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Uuden asunnon kauppa

Kuluttajastudiossa uuden asunnon kaupasta keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Ihanan kallista asumista

Kuluttajastudiossa asumisen kuluista keskustelemassa Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Pakko liikkua

Kuluttajastudiossa elämisen kustannuksista, liikkumisesta ja vihreästä siirtymästä keskustelemassa Kuluttajaliiton juristit Emmi Meriranta ja Tiina Vyyryläinen sekä pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun

Kuka on Kristel Pynnönen Andersson?

Kuluttajaliitossa syksyllä 2022 aloittanut asumisasioiden juristi Kristel Pynnönen Andersson esittäytyy tässä Kuluttajastudion jaksossa. Kristelin kanssa keskustelemassa Kuluttajaliiton pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell.

Sivun alkuun