Keski-Uudenmaan Kuluttajat ry

Keski-Uudenmaan Kuluttajat ry on Kuluttajaliiton alueellinen kuluttajayhdistys, joka perustettiin Järvenpäässä 11.11.2001. Toimimme Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään alueella.

Yhdistyksemme vuosikokous lähestyy: tule vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan Järvenpäätalolle torstaina 9.3.2023 kello 18.30! Ennen kokousta kello 18.00 Kuluttajaliiton varapääsihteeri Paula Pessi alustaa illan ajankohtaisilla kuluttaja-asioilla.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja hyväksytään päivitetyt säännöt. Siirrymme liiton suosittamaan mallisääntöjen aikatauluun, joten seuraava vuosikokous tulee ajankohtaiseksi vasta marraskuussa 2024.

Henkilövalintoja hallituksen vastuutehtäviin on avoinna, mm. varapuheenjohtaja, jäsenrekisterin hoitaja, viestinnän osaaja ja/tai sihteeri. Kaikkiin tehtäviin ei valita erikseen henkilöitä, mutta innokkaita ja vastuuntuntoisia toimijoita kaivataan. Vuoden toimintaa harjoitellut puheenjohtaja jatkaa tehtävässään ja talousasioihin ollaan saamassa uutta osaamista. Hallituksen kokouksia meillä on 1–2 kk välein ja käytännön toimintaan voi osallistua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan.

Toivotamme mielellämme uusia jäseniä mukaan toimintaamme!

Jäsenmaksu 15 euroa/vuosi.

Anja Vesanto-Lappalainen

Puheenjohtaja, Keski-Uudenmaan Kuluttajat ry