Vinkit sähkösopimuksen valintaan

2.11.2023 17:30–18:30

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Aiheuttaako sähkösopimuksen valinta päänvaivaa? Mistä tietää, kannattaako valita pörssisähkö vai kiinteähintainen sähkö – tai niiden yhdistelmä? Entä toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen sopimus?

Sähkökriisin seurauksena sähkösopimuksissa on entistä enemmän valinnanvaraa, eikä sopimusmuotojen tulkinta ole aina yksinkertaista. Fiksusti valitulla ja omaan käyttöön sopivalla sähkösopimuksella voi kuitenkin säästää sievoisia summia – kunhan tietää, mitä tekee.

Webinaarissa kuulet neuvoja erilaisten sähkösopimusten vertailuun ja saat vinkkejä itsellesi sopivimman sopimusmuodon valitsemiseen.

Opit muun muassa:

  • Miten erilaiset sähkösopimukset eroavat toisistaan
  • Mitä uusista hybridisopimuksista on hyvä tietää ja mitä haasteita ne tuovat
  • Miten valita omaan tilanteeseen sopiva sähkösopimus
  • Mitä huomioida sopimusta kilpailuttaessa ja milloin kilpailutus kannattaa

Asiantuntijana Kuluttajaliiton pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -ohjelman kautta. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä viimeistään 2.11. klo 16.30.

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ja muistutuksen tilaisuudesta noin tuntia ennen sen alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Juha Beurling-Pomoell

Pääsihteeri

Olen kuluttajaliiton pääsihteeri. Johdan ja vastaan kuluttajaliiton operatiivisesta toiminnasta. Tavoitteeni on, että kuluttajat tietävät omat oikeutensa ja velvollisuutensa sekä osaavat toimia niiden mukaisesti. Käyn myös keskusteluja yhteiskunnallisista kuluttajia ja sote-palveluiden käyttäjiä koskevista aiheista eri sidosryhmiemme, kuten median, kanssa.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).