Miten meitä huijataan?

13.10.2022 12:00–12:45

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton projektityöntekijä Jaana Savolainen.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä. Järjestämme kaksi webinaaria samalla sisällöllä – valitse siis sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu täyttämällä tämä lomake. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Torstaina 13.10. klo 12–12.45 – ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.10. klo 10.50
Tiistaina 18.10. klo 17.30–18.15 – ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.10. klo 16.20

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).