Paula Pessi

Paula Pessi

viestintäpäällikkö
paula.pessi@kuluttajaliitto.fi
040 350 2454

LinkedIn-profiili

Töissä

…pyrin olemaan ratkaisukeskeinen realisti sopivan innovatiivisella otteella. Vedän Kuluttajaliitossa tieto- ja viestintätiimiä ja vastaan liiton viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja koordinoinnista. Lisäksi edistän tutkimus- ja tietopohjaista työtämme. Työpäiväni ovat todella vaihtelevia, mutta sisältävät mm. paljon erilaisten tekstien, kuten tiedotteiden, blogien ja somesisältöjen kirjoittamista ja toimittamista julkaisukuntoon. Vastaan myös mediasuhteidemme kehittämisestä. Toimin lisäksi Potilas- ja asiakaslehden toimituspäällikkönä sekä liiton varapääsihteerinä.

Vapaa-ajalla

…on pakko päästä mökille. Vietän aikaa puutarha- ja pihatöissä sekä lähimetsässä retkeillen. Olen myös aktiivinen musadiggari ja toiminut pitkään mm. erään musiikkiyhdistyksen eri tehtävissä.

Tätä et tiennyt minusta

Jo lapsena minulla on ollut aina jokin bisnesidea vetämässä: oli ravintolaa, kivikauppaa, oma lehti, taideateljeeta ja korutuotantoa. Olen ollut tavalla tai toisella mukana työelämässä 15-vuotiaasta alkaen. Nuorena ollessani kesätöissä luomutilalla ymmärsin, miten valtavasti resursseja ja työvaiheita ruoan kaari pellolta pöytään oikein vaatiikaan.