Minna Ulvila

Minna Ulvila

hallintopäällikkö
minna.ulvila@kuluttajaliitto.fi

Töissä

Työtehtäviini hallintopäällikkönä kuuluvat liiton taloushallinnon sekä henkilöstö- ja yleishallinnon tehtävät. Seuraan liiton taloustilannetta, vastaan raportoinnista rahoittajille, teen vuosibudjetit ja toimin yhteyshenkilönä taloushallintopalveluihin. Huolehdin siitä, että liiton henkilöstön palkat maksetaan ajallaan ja että henkilöstön käytössä olevat työvälineet ja tietojärjestelmät ovat asianmukaiset. Vastuulleni kuuluvat myös erilaiset yleishallinnon tehtävät, mm. toimitila-asiat, vakuutukset, tilastointi, arkistointi sekä sopimukset ja kilpailutukset. Valmistelen ja osallistun hallituksen, valtuuston ja liittokokousten järjestelyihin.

Vapaa-ajalla

Pyrin ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia liikunnalla, lukemalla ja kuuntelemalla äänikirjoja, upottamalla kesäisin kädet multaan puutarhassa ja kasvihuoneessa sekä viettämällä aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Tätä et tiennyt minusta

Perheeseemme kuuluu myös nelijalkaisia perheenjäseniä: maatiaiskissa Viiru ja leijonaharjaskani Viljami. Kesäisin joukkoomme liittyy myös kanoja, jotka majailevat pihallamme olevassa kesäkanalassa. On aivan mahtavaa käydä keräilemässä tuoreita kananmunia munintapesistä ja saada hyötykäyttöön keittiössä syntyvä ruokahävikki.