Artikkeli

Turvallinen maksaminen

Talous

Verkkokauppa on viime vuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti ja alalle on tullut paljon uusia toimijoita. Kortilla maksaminen verkossa on turvallista, kunhan korttia käytetään huolellisesti.

Turvallinen maksaminen verkossa

Kortti on turvallinen maksutapa kaikessa verkkomaksamisessa, kunhan korttia käytetään samalla huolellisuudella kuin kaikessa muussakin asioinnissa. Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut todentavat molemmat kaupan osapuolet luotettavasti. Todentamispalvelun käyttäminen vastaa kortinhaltijan allekirjoitusta.

Jos haluat maksaa kortilla sellaisen verkkokaupan ostoksia, joka ei kuulu Verified by Visa- tai MasterCard SecureCode -palvelun piiriin, sinun kannattaa noudattaa verkkomaksajan muistilistan ohjeita.

Turvallinen asiointi verkkopankissa

Verkkopankkien turvaratkaisut on suunniteltu varmistamaan, että pankkiasioiden hoito verkkopankissa on turvallista. Verkkopankkien turvallisuus perustuu kansainvälisiin standardeihin ja turvallisuus on varmistettu monin eri tavoin. Pankin asiakkaiden on toki velvollisuus myös itse edistää turvallista asiointia verkkopankissa. Lisätietoja turvallisesta verkkopankkiasioinnista löydät verkkopankin käyttäjän muistilistasta.