Avoin työpaikka: Hallintopäällikkö

Haemme asiantuntevaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja innostunutta

Hallintopäällikköä

Työsi alkaa 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja ainakin jonkin verran kokemusta vaativista hallinnon tehtävistä. Keskeistä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa on vahva talousosaaminen. Johdat liiton taloutta ja toimit yhteyshenkilönä ulkoistetulle taloushallintopalveluille. Vastaat talouden suunnittelusta ja raportoinnista sekä kehität liiton rahoituspohjaa yhdessä pääsihteerin kanssa. Vastaat siitä, että toimintamme vastaa ulkopuolisten rahoittajien vaatimuksia ja valmistelet avustushakemukset ja -raportit vuosittain. Vastaat myös hallitukselle, valtuustolle ja liittokokoukselle valmisteltavista asioista ja kokousten juoksutuksesta.

Johdat liiton hallintoa kokonaisuutena ja toimit esihenkilönä hallinnossa. Osallistut asiantuntijana liiton kehittämiseen yhdessä liiton muiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit myös Kuluttajaliiton työsuojelupäällikkönä ja vastaat henkilöstöhallinnon tehtävistä aina rekrytoinneista ja työsopimuksista työterveyshuollon sopimuksiin saakka. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä it-kumppanimme kanssa.

Työn menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, kokemusta vaativista talouden ja hallinnon tehtävistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä ottaa käyttöön ja hallinnoida monipuolisia hallinnon sähköisiä järjestelmiä. Kokemus järjestötyöstä ja yhdistyslain tuntemus luetaan eduksi.

Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä kykyä työskennellä englanniksi. Ruotsin kielen taito ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Erityisen tärkeänä pidämme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, moderneja työskentelytapoja, hyviä sosiaalisia taitoja ja iloista asennetta. Mahdollistamme joustavan etätyön, mutta osa tehtävistä vaatii myös työskentelyä toimistollamme Helsingissä. Osa työstä voi ajoitua satunnaisesti myös viikonlopuille tai arki-illoille. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Kerro meille vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit huipputyyppi joukkoomme. Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV meille sähköpostitse osoitteeseen tapani.veija@kuluttajaliitto.fi viimeistään 8.1.2023. Laita sähköpostin otsikoksi ”Työhakemus hallintopäällikön tehtävään”. Pyrimme pitämään haastattelut viikolla 2.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä puhelimitse (040 776 4323): to 29.12.2022 klo 13–15 ja ma 2.1.2023 klo 10–11.

Lisätietoja

Tapani Veija

Hallintopäällikkö