Vuokralaisen ABC

30.11.2022 14:00–15:30

Oulu | Luento

Vuokrasopimus määräajaksi vai toistaiseksi? Vuokralla asumisen pelisäännöt? Vieraat, alivuokralaiset ja matkailijat vuokra-asunnossa?

Tule mukaan oppimaan lisää vuokralaisten oikeuksista ja velvollisuuksista! Luvassa hyvää tietoa sekä vuokralaisille että vuokranantajille.

Luennon aiheita ovat mm. vuokrasopimuksen tekeminen, irtisanominen ja purkaminen sekä takuut, korotukset ja vahingonkorvaukset.

Asiantuntijana Kuluttajaliiton lakimies Kristel Pynnönen. Voit myös esittää asiantuntijalle kysymyksiä luennon yhteydessä.

Näin osallistut

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Scandic Oulu Station -hotellin kokoustila (Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu). Kokoustila sijaitsee hotellin alakerrassa, ja kulku kokoustiloihin tapahtuu hotellin pääovesta portaita pitkin tai hissillä alakertaan. Tervetuloa mukaan!

Katso myös: Sähkönsäästövinkit asumiseen, 30.11. klo 17–18.30

Tutustu asiantuntijaan:

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös