Tunnista romanssihuijaus!

17.3.2021 17:00–18:00

Webinaari |

Järjestäjä Huijausinfo

”Mikä ihme minuun meni, kun lankesin huijarin ansaan ja menetin kaikki säästöni, yli 50 000 euroa”, ihmetteli järkevä, hyvin koulutettu ja asioistaan huolehtiva nainen, kun hänelle oli selvinnyt, että mitään romanssia ei ollut koskaan ollutkaan. Nettirakas oli nigerialainen romanssihuijari, jonka ainoa tavoite oli – vetoamalla milloin mihinkin vaikeuksiin – saada rahaa ja käyttää hyväkseen naisen hyväuskoisuutta ja auttamisen halua.

Huijausinfon webinaarissa käymme läpi, kuinka romanssihuijaus alkaa ja etenee sekä kuinka tunnistaa huijausyritys ja välttää ikävät yllätykset ja seuraukset. Lisäksi kerromme, miten tulee toimia, jos joutuu romanssihuijauksen uhriksi sekä mistä voi hakea apua ja tukea.

Otamme esille myös läheisen näkökulman ja kerromme, mitä keinoja voi käyttää pysäyttääkseen mahdollisen petoksen ja läheisen rahanmenetykset. Taloudellisten menetysten lisäksi uhri menettää usein luottamuksen ihmisiin, mistä voi seurata terveydellisiä ongelmia.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tule kuulolle ja kerro webinaarista kaverillekin!

Osallistu webinaariin tästä linkistä

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä. Teams on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).