Tietoisku: Nettihuijarit eivät lomaile kesälläkään

15.6.2023 13:00–13:30

Webinaari | Tietoisku | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Tiesitkö, että huijarit ovat viime aikoina tekeytyneet erityisesti pankeiksi, perintätoimistoiksi ja elektroniikkaliikkeiksi? Ilmoittaudu mukaan tietoiskuun, niin opit tunnistamaan ja torjumaan huijauksia!

Rikolliset kehittävät jatkuvasti uusia tapoja henkilötietojen kalasteluun ja rahan viemiseen netissä ja puhelimessa. Henkilötietoja ja pankkitunnuksia kalastellaan niin tekstiviesteillä, sähköposteilla, valeverkkosivuilla kuin puhelinsoitoilla.

Tietoiskussa käymme esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia huijauksia ja opettelemme tunnistamaan niitä. Opit myös, miten toimia, jos joudut rikoksen uhriksi netissä tai puhelimessa. Opit välttämään huijauksia ja samalla vältyt rahan ja tärkeiden henkilötietojen menetykseltä. Luvassa siis 30 minuuttia rahan arvoista tietoa!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton – tule siis kuulolle ja kerro kaverillekin! 

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä. Voit lähettää asiantuntijalle kysymyksiä aiheeseen liittyen ilmoittautumisen yhteydessä.

llmoittaudu täyttämällä tämä lomake viimeistään 15.6. klo 12.00. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä ja uudelleen noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Kuluttajaliitto