Tietoisku: Näin kilpailutat sopimuksen

18.4.2023 17:30–18:15

Webinaari | Tietoisku | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Nousevat hinnat kiristävät monen kukkaronnyörejä. Sopimuksen kilpailuttaminen on usein esitetty säästövinkki, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Miten sopimus kilpailutetaan? Liittyykö kilpailuttamiseen riskejä tai virheen vaaroja?

Kuulostaako kaikki tämä työläältä? Tule oppimaan kilpailuttamisen perusteet lyhyessä ja ytimekkäässä tietoiskussa!

Tietoiskun jälkeen tiedät, mistä lähteä liikkeelle ja miten arvioida, mitä sopimuksia sinun kannattaa kilpailuttaa – ja missä tilanteissa kilpailuttaminen ei välttämättä kannata.

Opit muun muassa:

  • Miksi sopimus kannattaa kilpailuttaa
  • Mitä kaikkea voi kilpailuttaa
  • Mitä sopimuksesta kannattaa tarkistaa ennen kilpailutusta
  • Miten kilpailutus käytännössä tehdään
  • Milloin kilpailuttaminen ei kannata

Tervetuloa tutustumaan sopimuksen kilpailuttamisen saloihin Kuluttajaliito juristin Kristel Pynnönen Anderssonin johdatuksella!

Näin osallistut:

Tietoisku on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan webinaariin tämän linkin kautta viimeistään 18.4. klo 16.00. Saat tapahtumapäivänä suoraan sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääset mukaan Teams-webinaariin.

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Kuluttajaliitto