Suoramarkkinointi – mitä se on ja miten siitä pääsee eroon

30.3.2023 18:00–19:30

Pirkanmaa | Koulutus | Luento

Mitä kuluttajan tulisi tietää suoramarkkinoinnista? Mitkä ovat kuluttajan oikeudet suoramarkkinoinnissa? Entä miten suoramarkkinoinnista pääsee eroon? Tule perehtymään suoramarkkinointiin Kuluttajaliiton juristin Kristel Pynnösen johdatuksella!

Käymme läpi suoramarkkinointia, siihen liittyviä tietosuojanäkökulmia ja keinoja, joilla suoramarkkinoinnissa pyritään vaikuttamaan kuluttajan ostokäyttäytymiseen. Luennolla opit muun muassa tunnistamaan suoramarkkinointiin liittyvät oikeutesi. Pääset myös esittämään aiheesta kysymyksiä asiantuntijalle.


Luento järjestetään yhteistyössä Pirkan opiston ja Pirkanmaan Kuluttajien kanssa.

Näin osallistut:

Luento on kaikille avoin ja maksuton. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautumalla ja yhteystietosi jättämällä saat tiedon, mikäli tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia. Voit ilmoittautua luennolle tästä linkistä. Tapahtumapaikkana toimii Pirkkalan pääkirjaston koulutustila, os. Suupantori 2, Pirkkala. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan:

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.