Sujuvampi arki ilman internetiä

13.4.2023 18:00–19:30

Pirkanmaa | Koulutus | Luento

Voiko kaikkialla maksaa käteisellä? Saako asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa? Palveluita tarjotaan yhä enemmän digitaalisesti, eli verkossa tai erilaisten mobiilisovellusten kautta. Perinteinen asiointi tuntuu muuttuvan yhä hankalammaksi ja kalliimmaksi, kun aukioloaikoja karsitaan ja palvelumaksut kohoavat. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua hyödyntää digitaalisia palveluita.

Koulutuksessa käydään läpi, miten elää sujuvaa arkea ilman internetiä. Saat vinkkejä muun muassa siihen, miten on kätevintä maksaa lasku ilman verkkopankkia, kuinka paljon puhelinasioinnista saa veloittaa, saako palvelunumeroon jonottaminen maksaa ja missä kaikkialla käteisen tulee kelvata maksuvälineenä. Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson.

Luento järjestetään yhteistyössä Kuluttajaliiton ja Pirkanmaan Kuluttajien kanssa.

Näin osallistut:

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta ilmoittautumalla ja yhteystietosi jättämällä saat tiedon, mikäli tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia. Voit ilmoittautua luennolle tästä linkistä. Tapahtumapaikkana toimii Vesilahden kirjasto Lähde, os. Huhtatie 7, Vesilahti. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan:

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.