Sähkönsäästövinkit asumiseen

1.12.2022 17:00–18:00

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Joka puolella kannustetaan nyt säästämään sähköä. Lehdet, netti ja some ovat täynnä vinkkejä, joilla vähentää sähkön kulutusta asumisessa. Mistä vinkeistä on oikeasti hyötyä? Ovatko kaikki vinkit turvallisia ja järkeviä vai voiko niistä olla jopa haittaa?

Sähkön säästämistä tarkastellaan erityisesti asumisen ja asukkaiden näkökulmasta.

Luennolla kuulet vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Miten säästää sähköä asumisessa turvallisesti ja ilman vaurioita kodille tai rakennukselle?
  • Kuinka paljon taloyhtiön asukas voi itse vaikuttaa omaan sähkölaskuunsa?
  • Miten sähkön säästäminen eroaa kerrostalossa ja omakotitalossa?
  • Voiko asukas vaikuttaa taloyhtiön toimenpiteisiin – ja miten?
  • Miten huomioida naapurit sähkön säästämisessä?
  • Mitä taloyhtiö voi tehdä ja kuka toimenpiteistä päättää?

Luento sopii kaikille taloyhtiössä asuville ja toimiville, olit sitten asunnon omistaja, vuokralainen tai taloyhtiön hallituksen jäsen. Myös omakotitalossa asuville on luvassa vinkkejä sähkön säästämiseen.

Asiantuntijana Kuluttajaliiton lakimies Kristel Pynnönen.

Näin osallistut

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Järjestämme kaksi webinaaria samalla sisällöllä – valitse siis sinulle parhaiten sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan!

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu asiantuntijaan:

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).