Ruoasta vastustuskykyä

10.2.2021 17:00–18:00

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Ravitsemus ja vastustuskyky ovat puhuttaneet paljon koronan myötä, ja aiheeseen liitetään myös monia uskomuksia. Vastustuskykyyn liittyen esitetään myös useita eri terveysväitteitä.

Esimerkiksi D-vitamiinin ja koronaviruksen yhteyksistä on saatu uutta tietoa. Mitä tällä hetkellä suositellaan D-vitamiinilisien suhteen? Tule kuulemaan webinaariin, mitkä ravintoaineet todellisuudessa edistävät elimistön normaalia immuunitoimintaa!

Webinaarin aikana saat 10 teesiä hyvään vastustuskykyyn ravitsemuksen avulla. Kuulet vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

  • Miten ravitsemuksella voidaan vaikuttaa vastustuskykyyn?
  • Voidaanko vastustuskykyä vahvistaa tietyillä ruokavalinnoilla?
  • Tarvitaanko erityisiä valmisteita tai lisäravinteita vai pärjääkö kaurapuurolla?

Luento on kaikille avoin ja maksuton – kutsu siis myös ystäväsi mukaan! Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu webinaarin asiantuntijaan:

Linda Viitasalo

laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Webinaarin asiantuntijana toimii laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM) Linda Viitasalo, joka tekee ravitsemusterapeutin vastaanottotyötä kuntoutuskentällä ja työterveyshuollossa sekä toimii koulutus- ja opetustehtävissä. Ravitsemusterapeuttina Linda painottaa hyvää syömistä ja positiivista ruokapuhetta – näistä kulmakivistä lähdetään liikkeelle.