Pintaa syvemmältä – kestävät materiaalivalinnat

17.11.2020 17:00–19:00

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä FINIX BioColour

Luonnonkuitu vai tekokuitu? Värjätty vai värjäämätön? Paperi vai muovi? Erilaiset materiaalivalinnat ovat kiinteä osa jokapäiväistä elämäämme ja valinnoillamme on väliä.

Verkkotapahtuma tiistaina 17.11. klo 17.00 alkaen.

Lue lisää tilaisuuden Facebook-tapahtumasta
→ Suora linkki striimiin 17.11.

Tapahtumassa ”Pintaa syvemmältä – kestävät materiaalivalinnat” keskustellaan siitä, mitä kuluttajan olisi hyvä tietää tekstiileistä, erilaisista väriaineista sekä muoveista, ja kuinka materiaalivalinnat vaikuttavat tuotteiden kestävyyteen ja kierrätykseen. Entä mitä voimme vaatia yrityksiltä, kun haluamme nopeuttaa siirtymistä kohti kiertotaloutta?

Kuluttajaliiton vastuullisen kuluttamisen asiantuntija Jenni Vainioranta osallistuu tapahtumaan puheenvuorolla. Tapahtuman järjestävät Strategisen tutkimuksen neuvoston IMPRES-ohjelman hankkeet FINIX – Kestävät tekstiilisysteemit, BioColour – Väripaletti biopohjaisille väriaineille ja pigmenteille ja ValueBioMat – Kohti uusiutuvaa ja kiertävää muovia.

Osallistuminen ja käytännöt:

Tapahtuma järjestetään striimattuna verkossa. Se on avoin ja maksuton eikä verkko-osallistujien määrää ole rajoitettu. Tilaisuuden tallenne tulee jälkikäteen nähtäväksi myös hankkeiden Youtube-kanaville.