Palvelusetelin perusteet haltuun

8.3.2022 17:00–17:30

Webinaari | Luento

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Saitko palvelusetelin, mutta et tiedä kuinka sen kanssa tulisi toimia? Saako palvelusetelistä kieltäytyä? Tuleeko sinunkin kuntasi myöntää palveluseteli fysioterapiaan, jos sellainen on tarjolla naapurikunnassa?   

Palvelusetelin käyttö vaatii asiakkaalta osaamista, mutta tietoa palveluseteleitä koskien on ollut huonosti saatavilla. Tule saamaan selkeää tietoa palveluseteleitä koskien, jotta opit käyttämään sinulle kuuluvia oikeuksia!

Webinaarissa opit, mikä palveluseteli tarkalleen ottaen on ja mitä sen käytöstä tulee tietää. Aiheesta keskustelevat Kuluttajaliiton lakimiehet Julia Lumijärvi ja Emmi Meriranta. Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijoille kysymyksiä aiheesta.

Ilmoittaudu mukaan:

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään maksuttoman Zoom-ohjelman kautta. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 8.3. klo 15.30!

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tutustu tilaisuuden asiantuntijoihin:

Julia Lumijärvi

Lakimies (sote)
Kuluttajaliiton potilaan oikeuksien asiantuntijana Julia Lumijärvi tuntee potilaiden oikeuksien toteutumisen haasteet. Kuluttajaliitossa Julia antaa potilasoikeusneuvontaa, koulutuksia ja lausuntoja sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksistä.

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii edunvalvonnan ja neuvonnan parissa. Erityisesti häntä kiinnostavat tietosuoja ja digitaalinen kaupankäynti kuluttajan näkökulmasta. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaari järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Jos Zoomin käyttö ei ole entuudestaan tuttua, varaathan tarpeeksi aikaa palveluun tutustumiseen.

Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen (esim. Google Chrome, Microsoftin Internet Explorer tai Edge, Applen Safari tai Mozilla Firefox) kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Tarkempia ohjeita Zoomin käyttöön löydät esimerkiksi Opintokeskus Siviksen sivuilta tai Tieken sivuilta.