Palvelusetelin perusteet haltuun

Kuvituskuvassa mies kuuntelee lääkäriä keskittyneesti.
8.9.2022 9:00–9:45

Webinaari | Luento

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Toivottu uusinta suositusta webinaaristamme!

Mikä palveluseteli tarkalleen ottaen on? Kuka sitä voi käyttää ja mitä sen käytöstä pitäisi tietää?

Saitko palvelusetelin, mutta et tiedä kuinka sen kanssa tulisi toimia? Saako palvelusetelistä kieltäytyä? 

Tuleeko sinunkin kuntasi myöntää palveluseteli fysioterapiaan, jos sellainen on tarjolla naapurikunnassa?   

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen torstaina 8.9. klo 9.00–9.45. Tule siis oppimaan, mikä palveluseteli tarkalleen ottaen on ja mitä sen käytöstä tulee tietää!

Aiheesta keskustelevat Kuluttajaliiton lakimiehet Julia Lumijärvi ja Emmi Meriranta. Voit lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. 

Näin osallistut

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 8.9. klo 8.00 tämän linkin kautta!

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Jos Teams ei ole entuudestaan tuttu, varaathan tarpeeksi aikaa siihen tutustumiseen. Lisätietoja löydät alempaa tältä sivulta.

Tutustu tilaisuuden asiantuntijoihin

Julia Lumijärvi

Lakimies, OTM, HLL
Kuluttajaliiton potilaan oikeuksien asiantuntijana Julia Lumijärvi tuntee potilaiden oikeuksien toteutumisen haasteet. Kuluttajaliitossa Julia antaa potilasoikeusneuvontaa, koulutuksia ja lausuntoja sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksistä.

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii edunvalvonnan ja neuvonnan parissa. Erityisesti häntä kiinnostavat tietosuoja ja digitaalinen kaupankäynti kuluttajan näkökulmasta. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).