Kuluttajaliiton aamukahvit: Palvelusetelin perusteet haltuun

29.4.2021 9:30–10:00

Webinaari | Tietoisku

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Saitko palvelusetelin, mutta et tiedä kuinka sen kanssa tulisi toimia? Saako palvelusetelistä kieltäytyä? 

Tuleeko sinunkin kuntasi myöntää palveluseteli fysioterapiaan, jos sellainen on tarjolla naapurikunnassa?   

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Kuluttajaliiton aamukahveilla torstaina 29.4. klo 9.30–10. Ota siis kuppi kahvia ja tule mukaan oppimaan palveluseteleistä! Kuulet, mikä palveluseteli tarkalleen ottaen on ja mitä sen käytöstä tulee tietää.  

Aiheesta keskustelevat Kuluttajaliiton potilaan oikeuksien asiantuntija Julia Lumijärvi ja lakimies Emmi Meriranta. Voit lähettää kysymyksiä jo ennakkoon tämän lomakkeen kautta.  

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tutustu tilaisuuden asiantuntijoihin:

Julia Lumijärvi

Potilaan oikeuksien asiantuntija
Kuluttajaliiton potilaan oikeuksien asiantuntijana Julia Lumijärvi tuntee potilaiden oikeuksien toteutumisen haasteet. Kuluttajaliitossa Julia antaa potilasoikeusneuvontaa, koulutuksia ja lausuntoja sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksistä.

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii edunvalvonnan ja neuvonnan parissa. Erityisesti häntä kiinnostavat tietosuoja ja digitaalinen kaupankäynti kuluttajan näkökulmasta. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).