Päätöksenteko taloyhtiössä – webinaari asunto-osakkeen omistajille

27.1.2022 17:30–18:15

Webinaari | Jäsenille

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Uutuuswebinaari vain Kuluttajaliiton jäsenille!

Omistusasunto on monen suomalaisen arvokkain omaisuus. Mutta kuka päättää asioista taloyhtiössä? Osakas, hallitus, isännöitsijä, yhtiökokous… Mitä kaikkia toimijoita taloyhtiöstä löytyykään? Tule oppimaan päätöksenteosta taloyhtiössä!

Opit perusteet seuraavista teemoista:

  • Yhtiökokous: Ketkä päättävät yhtiökokouksessa? Mikä on varsinaisen ja ylimääräisen yhtiökokouksen ero? Millaisista asioista päätetään yhtiökokouksessa ja millaisia äänestyssääntöjä siihen liittyy? Miten päätökset sitovat?
  • Taloyhtiön hallitus: Ketkä päättävät hallituksessa? Millaisista asioista päätetään hallituksen kokouksessa ja ovatko päätökset julkisia? Minkälaisia vastuita hallituksen jäsenille kuuluu?
  • Esteellisyys taloyhtiön päätöksenteossa
  • Isännöitsijän rooli taloyhtiössä

Webinaari on suunnattu Kuluttajaliiton jäsenille, jotka ovat taloyhtiön osakkaita tai muuten kiinnostuneita siitä, kuinka taloyhtiössä asioista päätetään.

Tervetuloa tutustumaan taloyhtiön päätöksentekoon Kuluttajaliiton lakimiehen johdatuksella! Katso ilmoittautumisohjeet alta. Voit halutessasi lähettää asiantuntijalle kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan:

Jos olet jo Kuluttajaliiton kuluttajayhdistyksen jäsen, ilmoittaudu mukaan webinaariin tämän linkin kautta. Saat tapahtumapäivänä suoraan sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääset mukaan Zoom-webinaariin.

Jos et ole vielä jäsenemme, liity nyt! Kuluttajaliiton jäsenenä saat käyttöösi myös muita rahanarvoisia etuja, kuten kuluttajan lakineuvonnan palvelut. Muista täyttää myös webinaarin ilmoittautumislomake.

Tutustu asiantuntijaan:

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii vaikuttamistyön ja neuvonnan parissa. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).