Jäsenille: Päätöksenteko taloyhtiössä – Ohjeita ja vinkkejä yhtiökokoukseen

17.10.2022 17:30–18:30

Webinaari | Jäsenille | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Yhtiökokous tekee päätökset taloyhtiössä. Yhtiökokouksessa päätetään muun muassa vastikkeen määrästä ja isoista korjaushankkeista sekä valitaan taloyhtiön hallitus.

Kokouksessa keskustellaan ja päätetään siis kaikkia asukkaita ja osakkaita koskevista asioista. Etenkin remonttipäätöksissä puhutaan huomattavista rahasummista.

Webinaarissa saat perustiedot, joiden avulla valmistautua taloyhtiön yhtiökokoukseen.

Opit muun muassa:

  • Miten saat asian yhtiökokouksen käsiteltäväksi tai kokouksessa vastauksia kysymyksiisi?
  • Miten äänestät yhtiökokouksessa?
  • Milloin ja miten sinulla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen etänä?

Luennon tarkoitus on sekä rohkaista osallistumaan yhtiökokoukseen että antaa työkaluja vaikuttaa yhtiökokouksessa. Tutustumme aiheeseen Kuluttajaliiton lakimiehen Kristel Pynnösen johdolla.

Näin osallistut

Jos olet jo Kuluttajaliiton tai kuluttajayhdistyksen jäsen, valitse sinulle paremmin sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan:

Saat tapahtumapäivänä suoraan sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääset mukaan Teams-webinaariin.

Jos et ole vielä jäsenemme, liity nyt! Kuluttajaliiton jäsenenä saat käyttöösi myös muita rahanarvoisia etuja, kuten kuluttajan lakineuvonnan palvelut. Muista täyttää myös webinaarin ilmoittautumislomake.

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).