Aamukahvit: Onnistu autokaupoilla

Kuvituskuvassa nuori tummaihoinen nainen iloitsee auton avaimet kädessään. Taustalla auto ja autoliike.
21.9.2021 9:00–9:30

Webinaari | Tietoisku

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Mitä jokaisen auton ostajan tulisi tietää takuusta, reklamaatioista ja virheistä? Mitä eroa on siinä, ostaako auton yksityishenkilöltä vai yritykseltä? Entä uuden tai käytetyn auton?

Tule oppimaan, miten onnistut autokaupoilla! Käymme läpi perustietoja auton ostajan oikeuksista. Myös käytetyn auton myyjälle on luvassa hyödyllistä tietoa.

Käymme läpi mm.:

  • Mitä tehdä, jos autossa ilmenee vikaa
  • Keneen ottaa yhteyttä ongelmatilanteessa
  • Milloin kuluttajalla on oikeus auton korjauttamiseen virheen vuoksi – tai kaupan purkuun
  • Takuun perusteet ja korjaukset sen aikana

Aamukahvien asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton lakimies Emmi Meriranta. Webinaarin aikana on mahdollisuus esittää Q&A-toiminnon avulla kysymyksiä autokaupoista ja auton ostamisesta. Voit lähettää kysymyksiä jo etukäteen tämän lomakkeen kautta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Alta löydät Zoom-linkin, josta pääset liittymään tapahtumaan. Tervetuloa mukaan!

Vinkki: Tilaa muistutus tapahtumasta suoraan sähköpostiisi! Saat tapahtumapäivänä osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua, eikä tapahtuma mene sivu suun.

Tutustu tilaisuuden asiantuntijaan:

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii edunvalvonnan ja neuvonnan parissa. Erityisesti häntä kiinnostavat tietosuoja ja digitaalinen kaupankäynti kuluttajan näkökulmasta. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).