Ole ovelampi kuin huijarit! – Ajankohtaista tietoa digihuijauksista

26.4.2023 13:00–13:45

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Suomalaiset menettivät vuonna 2022 digihuijareille yli 32 miljoonaa euroa*. Digihuijaukset kasvoivat selvästi viime vuoden loppupuolella.

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa digihuijauksista! Mihin digihuijauksiin suomalaiset menettivät viime vuonna eniten rahaa? Kuinka paljon pankit ja viranomaiset onnistuivat estämään huijauksia?

Tutustumme netissä ja puhelimen välityksellä tapahtuviin huijauksiin esimerkkien kautta ja käymme läpi uusimpia tilastoja. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Asiantuntijana Kuluttajaliiton kouluttaja Jaana Savolainen.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä.

llmoittaudu täyttämällä tämä lomake viimeistään 26.4. klo 11.50. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!


*) Lähde: Pankkien tietoon tulleet yleisimmät digihuijaukset. Lue lisää: Yhteistiedote 29.3.2023: Varo, varmista, varoita -kampanja: Digihuijausten määrä kasvoi selvästi vuoden 2022 jälkipuoliskolla

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Kuluttajaliitto