Nosta kissa pöydälle – opi vaikuttamaan kotikuntasi päätöksentekoon!

11.3.2021 17:00–18:30

Webinaari | Jäsenille

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Uutuuswebinaari vain Kuluttajaliiton jäsenille!

Sinustako paikallinen vaikuttaja? Miten vaikutat kotikuntasi ja lähialueesi asioihin eri rooleissa?

Useat kuntatasolla tehtävät päätökset vaikuttavat kuluttajan ja sote-palveluiden käyttäjän arkeen. Yksittäiselle kuluttajalle on kuitenkin usein hankala tietää, mitä keinoja on käytössä kunnalliseen päätöksentekoon vaikuttamiseen.

Uutuuswebinaarissamme opit, miten vaikutat kotialueesi päätöksentekoon. Kuulet kunnan päätöksenteon perusteista ja keinoista, millä voit kuluttajana vaikuttaa päätöksiin.  

Saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on kunnallinen kansanäänestys?
  • Miten tehdä kuntalaisaloite?
  • Voinko päästä mukaan kunnan lautakuntien toimintaan?
  • Mitä muita vaikutuskanavia voin hyödyntää edistääkseni kuluttajien asiaa kotikunnassani?

Webinaari on avoin kaikille jäsenillemme ja täysin maksuton. Tervetuloa oppimaan paikallisesta vaikuttamisesta!

Ilmoittaudu mukaan:

Haluamme auttaa jäseniämme vaikuttamaan paikallisella tasolla. Webinaari on ainutlaatuinen tilaisuus Kuluttajaliiton jäsenille.

Jos olet jo Kuluttajaliiton jäsen, ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella. Saat tapahtumapäivänä osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi. Ilmoittautumisaika päättyy 11.3. klo 14:59.

Jos et ole vielä jäsenemme, liity nyt ja tule mukaan oppimaan, miten voit vaikuttaa kotialueesi asioihin! Kuluttajaliiton jäsenenä saat käyttöösi myös muita rahanarvoisia etuja, kuten kuluttajan lakineuvonnan palvelut. Muista täyttää myös webinaarin ilmoittautumislomake.

Tutustu webinaarin asiantuntijaan:

Tiina Vyyryläinen

Vaikuttamistyön päällikkö
Vedän Kuluttajaliitossa vaikuttamistyön ja neuvonnan tiimiä. Työhöni kuuluu tapaamisia sidosryhmiemme edustajien kanssa sekä osallistumista muun muassa lainvalmistelutyöryhmiin ja eduskunnan asiantuntijoiden kuulemistilaisuuksiin. Edistän kuluttajapoliittisten tavoitteidemme toteutumista ja pidän yhteyttä eurooppalaisiin kollegoihin sekä päättäjiin.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).