Miten olla hyvä vuokranantaja? & Sähkönsäästövinkit asumiseen

20.3.2023 17:30–19:00

Kouvola | Luento

Jopa kolmannes suomalaisista kotitalouksista asuu vuokralla. Oletko pohtinut asunnon tarjoamista vuokralle tai toimitko jo vuokranantajana? Tämä luento on sinulle! Saat käytännön vinkkejä siihen, miten hoitaa vuokranantajana toimimisen huolellisesti ja hyvin.

Opit muun muassa:

  • Miten etsiä vuokralaista
  • Miten laatia vuokrasopimus
  • Miten ohjeistaa vuokralaista taloyhtiössä asumiseen liittyen
  • Miten toimia, kun vuokrasopimus on aika päättää

Myös vuokralla asuvat ovat tervetulleita oppimaan lisää vuokranantajan näkökulmasta.

Tarkastelemme myös sähkön säästämistä asumisen ja asukkaiden näkökulmasta. Joka puolella kannustetaan nyt säästämään sähköä. Lehdet, netti ja some ovat täynnä vinkkejä, joilla vähentää sähkön kulutusta asumisessa. Mistä vinkeistä on oikeasti hyötyä? Ovatko kaikki vinkit turvallisia ja järkeviä vai voiko niistä olla jopa haittaa?

Luennon asiantuntijana Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson. Voit esittää asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta luennon aikana.

Näin osallistut

Luento on kaikille avoin ja maksuton – kutsu siis ystäväsikin mukaan! Tapahtumapaikkana toimii Kuusankoskitalon Kuusaasali, os. Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös