Miten meitä huijataan?

28.9.2023 14:00–15:30

Webinaari | Webinaari

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton projektityöntekijä Jaana Savolainen. Webinaari järjestetään yhteistyössä Iisalmen kaupunginkirjaston kanssa.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ja se striimataan Facebook-livelähetyksenä. Striimauksen järjestää Iisalmen kaupunginkirjasto. Livelähetystä voi seurata kirjaston Facebook-sivuilta torstaina 28.9. klo 14:00 alkaen. Luennolle voi osallistua myös paikan päällä.

Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.