Miten meitä huijataan?

13.9.2023 13:00–14:30

Oulu | Luento

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Asiantuntijana Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson. Voit esittää luennon aikana kysymyksiä netti- ja puhelinhuijauksista.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Aleksinkulman Aino-sali (os. Aleksanterinkatu 9, Oulu). Tapahtumapaikan esteettömyyteen voit tutustua Aleksinkulman verkkosivuilla.

Katso myös: avoin keskustelutilaisuus ”Ongelmatilanteet vuokrasuhteissa – miten niitä estetään ja ratkaistaan?” torstaina 13.9. klo 17.30–19 Aleksinkulman Pohjansalissa. Lue lisää ja tule mukaan!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Kuluttajaliitto