Miten meitä huijataan?

26.8.2023 10:00–11:00

Kuopio | Koulutus | Luento

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ja se järjestetään osana Itä-Suomen yliopiston Tieteen päiviä Kuopion Elonkorjuujuhlien yhteydessä. Tapahtumapaikkana toimii Kuopion museon monitoimitilat (os. Museokatu 1, Kuopio). Tapahtumapaikan esteettömyyteen voit tutustua Kuopion museon verkkosivuilla.

Tervetuloa!

Tieteen päivät 2023

Koulutus on osa Itä-Suomen yliopiston Tieteen päiviä 2023. Kaiken kansan tiedetapahtuma tarjoaa tutkittua tietoa ja ajankohtaisia puheenvuoroja useilta tieteenaloilta Elonkorjuujuhlassa Kuopiossa. Tieteen päivät järjestettiin myös 18.8.Joen Yö -festivaalin yhteydessä Joensuussa.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan Tieteen päivien verkkosivuilla.

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen Andersson

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.