Miten meitä huijataan?

24.8.2023 15:00–16:00

Jyväskylä | Koulutus | Luento | Webinaari

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Luento järjestetään osana Kansalaistoiminnankeskus Mataran Arki-infoa. Arki-info on luentoa ja keskustelua yhdistelevä tilaisuus, jossa käsitellään arjen hyvinvointiin liittyviä teemoja. Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton projektityöntekijä Jaana Savolainen.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Luento toteutetaan etänä, ja se näytetään seuraavissa kohtaamispaikoissa paikan päällä:

  • Piippurannan Klubi (os. Paperitehtaankatu 1, Jyväskylä)
  • Kortteli Klubi (os. Vapaudenkatu 48-50, Jyväskylä)
  • Kansalaistoiminnankeskus Matara (os. Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä)

Luento järjestetään maksuttoman Zoom -ohjelman kautta. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit seurata sitä tapahtumapäivänä tämän linkin kautta. Luennon teknisen järjestämisen hoitaa Matara. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Löydät Kuluttajaliiton myös