Miten meitä huijataan?

19.10.2022 14:00–15:30

Webinaari | Luento | Webinaari

Mistä tietää, onko verkkokauppa luotettava? Saitko oudon tekstiviestin pankin nimissä? Paikallinen kauppa lähetti viestin arvontavoitosta sähköpostiin – mitä pitäisi tehdä?

Luennolla käydään esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia netti- ja puhelinhuijauksia ja niiden tunnusmerkkejä. Opit tunnistamaan huijauksia ja tiedät mitä tehdä, jos joudut huijarin virittämään ansaan.

Käymme läpi myös telemarkkinointikiellon perusteita.

Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton projektityöntekijä Jaana Savolainen. Luento kestää noin tunnin, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Näin osallistut

Osallistu Teams-tilaisuuteen tästä linkistä tai soittamalla puhelimitse numeroon +358 9 85626552 ja näppäilemällä pyydettäessä puhelinkokouksen tunnuksen 897451363#. Teams-tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Etäyhteyden järjestää Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN). Etäyhteys on lähetys HUN:n tilaisuudesta.

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Microsoft Teams -palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).