Mistä nyt puhutaan? Ajankohtaista Kuluttajaliitossa ja tuleva toiminta Pohjois-Pohjanmaalla

29.5.2023 17:30–18:00

Webinaari | Webinaari

Teams-tuokio ma 29.5. klo 17.30–18.00
Osallistu tästä linkistä.

Mitkä aiheet puhuttavat Kuluttajaliiton asumisneuvonnassa? Mitä asioita Pohjois-Pohjanmaalla tulisi edistää?

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Kuluttajat ry:n Teams-tilaisuuteen maanantaina 29.5. klo 17.30–18.30!

Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson kertoo, mitkä ajankohtaiset aiheet ovat juuri nyt pinnalla Kuluttajaliiton asumisneuvonnassa. Kuulet esimerkiksi, mikä vuora-asumisessa mietityttää ja mitä taloyhtiöissä pohditaan kesän kynnyksellä.

Pohjois-Pohjanmaan Kuluttajat ry esittelee toimintaansa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa syksyn tapahtumiin ja toimintaan. Kuulet myös esittelyn siitä, mitä erilaisia luentoja Kuluttajaliiton tarjontaan sisältyy ja voit esittää toiveita uusiksi aiheiksi.   

Tilaisuuden jälkeen klo 18.00 alkaen sinulla on mahdollisuus kysyä Kuluttajaliiton juristilta asumiseen ja kuluttajan oikeuksiin liittyen. Voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

Tilaisuuden vetäjinä toimivat Kuluttajaliiton juristi Kristel Pynnönen Andersson ja Pohjois-Pohjanmaan Kuluttajat ry:n puheenjohtaja Mirkku Valkola.

Näin osallistut

Pääset mukaan Teams-tilaisuuteen tämän linkin kautta maanantaina 29.5. klo 17.30. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta voit halutessasi lähettää kysymyksiä ja ideoita jo etukäteen tämän lomakkeen kautta.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Löydät Kuluttajaliiton myös