Maksa turvallisesti – vinkkejä eri maksutapojen käyttöön

25.3.2022 12:00–13:00

Rovaniemi | Luento

Onko mobiilipankissa maksaminen vielä vähän vierasta? Tunnetko erilaiset maksutavat?

Maksamisen tavat monipuolistuvat. On verkkopankkia, e-laskua, lähimaksua ja mobiilimaksamista eri sovellusten kautta. Luennolla tutustumme erilaisiin maksamisen vaihtoehtoihin ja siihen, millaisia digitaalisia pankkipalveluita on saatavilla. Kuulet myös, minkälaisia vaihtoehtoja digitaalisille maksutavoille löytyy ja mistä saat lisätukea, jos uudet pankkipalvelut tuottavat haasteita.

Käymme läpi, miten maksaminen on kaupan kassalla muuttunut ja mitä on hyvä tietää käteisellä maksamisesta, korttimaksamisesta ja esimerkiksi korttien lähimaksuista. Opit myös maksamisen turvallisuudesta ja saat toimintaohjeet siihen, jos omalla pankkitilillä on tapahtunut maksuja, joita et ole itse tehnyt.

Tule kuulemaan erilaisista maksutavoista ja siitä, kuinka käytät niitä turvallisesti! Luennolla käsitellään eri maksutapojen turvallisuutta, emmekä perehdy esimerkiksi verkkopankin käyttöön askel askeleelta tai pankkikohtaisiin ohjeistuksiin.

Luennon asiantuntijana toimii Kuluttajaliiton lakimies Emmi Meriranta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtumapaikkana toimii Rovaniemen työväentalo (Lapinkatu 2 A, 96100 Rovaniemi). Huomaathan, että parkkipaikkoja on rajoitetusti. Huomioimme luentosalin järjestelyissä turvavälit. Tervetuloa!

Katso myös: Saako aina sitä, mitä tilaa? Miten toimia kuluttajana ongelmatilanteissa perjantaina 25.3. klo 14–15

Tutustu asiantuntijaan:

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii vaikuttamistyön ja neuvonnan parissa. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.