Liikkujan hyvät ravitsemusvinkit

12.1.2021 17:00–18:00

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Miksi liikkujan kannattaa kiinnittää huomiota ravitsemukseen? Entä kuinka ruoalla voidaan vaikuttaa palautumiseen ja kehitykseen?

Liikkujan hyvät ravitsemusvinkit -webinaarissa käydään läpi ravitsemuksen kulmakiviä liikkujan näkökulmasta sekä tutustutaan monipuolisiin, jaksamista ja harjoittelua tukeviin välipaloihin. Pääset myös esittämään asiantuntijalle kysymyksiä.

Webinaari järjestetään Zoomin kautta. Luento on kaikille avoin ja maksuton – kutsu siis myös ystäväsi mukaan! Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu webinaarin asiantuntijaan:

Maaria Haltsonen

laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Ravitsemusterapeuttina Maaria haluaa auttaa löytämään syömisen ilon ja tasapainon arjen haasteet huomioiden sekä ohjata kohti joustavaa ruokasuhdetta. Liikuntaravitsemuksen saralla Maaria on toiminut sekä aloittelevien liikkujien että ammattiurheilijoiden parissa

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).