Kuluttajiin vaikuttaminen ja sen vastalääkkeet

25.11.2020 18:00–19:00

Webinaari | Webinaari

Tiedätkö, miten ajattelutapamme vaikuttavat kuluttamiseen? Tunnistatko, milloin ostoskäyttäytymiseesi yritetään vaikuttaa? Toimimme nimittäin joskus melko oudosti mitä tulee rahaan ja kuluttamiseen.

Päätöksemme pohjautuvat usein nopeaan reagointiin tai tunteisiin sen sijaan, että pysähtyisimme harkitsemaan ja puntaroimaan vaihtoehtoja. Yllättävän pienillä asioilla voi olla iso merkitys valinnoillemme. Webinaarissa tutustumme kulutusvalintoihimme vaikuttaviin tekijöihin ja tarjoamme niihin vastalääkkeitä, eli keinoja tehdä parempia valintoja.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan!

Maksuton webinaari 25.11.2020 klo 18.00–19.00
Liity mukaan Zoomin kautta!

Vinkki: Tilaa muistutus tapahtumasta sähköpostiisi! Saat tapahtumapäivänä osallistumislinkin kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Mirkku Valkola

Webinaarin luennoitsija

Mirkku Valkola on kouluttaja, valmentaja ja uraohjaaja. Hän on kiinnostunut kaupasta, kaupan ihmisistä ja siitä, miten ihmisiin vaikutetaan kaupanteon valintojen äärellä. Antropologina hän on kiinnostunut myös siitä, miten ihminen selittää itselleen ja muille omaa käyttäytymistään. Mirkku on Pohjois-Pohjanmaan Kuluttajat ry:n hallituksen jäsen

Näin pääset mukaan!

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).