Kuka vastaa viasta – taloyhtiö vai osakas?

Kuvituskuvassa asukas riitelee lattialle kyykistyneen remontoijan kanssa.
1.12.2021 17:00–17:45

Webinaari | Jäsenille

Järjestäjä Kuluttajaliitto

Uutuuswebinaari vain Kuluttajaliiton jäsenille!

Yksi asunto-osakeyhtiössä asumisen etu on se, että asunto-osakeyhtiön vastuulla on tiettyjä kunnossapitoasioita, kuten huolehtia yleisistä tiloista ja asunnon rakenteista.

Toisaalta moni asia jää asunnon omistajan harteille, eivätkä erot ole aina selkeitä. Tiedätkö sinä, mistä teillä vastaa taloyhtiö ja mistä puolestaan vastaa asunto-osakkeiden omistaja?

Jäsenillemme suunnatussa webinaarissa käymme selkeästi ja ymmärrettävästi läpi, miten kunnossapitovastuu jakautuu asunto-osakeyhtiössä. Käymme läpi asunnon eri huoneet ja tyypillisimpiä kysymyksiä koskien kunnossapitovastuuta.

Opit muun muassa:

  • miten kunnossapitovastuun jakautuu yleensä
  • mihin kaikkeen kunnossapitovastuun jakautuminen vaikuttaa
  • mistä saat lisätietoa, miten juuri teillä kunnossapitovastuu jakautuu.

Webinaari on avoin kaikille jäsenillemme. Tervetuloa tutustumaan kunnossapitovastuuseen Kuluttajaliiton lakimiehen johdatuksella.

Ilmoittaudu mukaan:

Järjestämme kaksi Zoom-webinaaria samalla sisällöllä – valitse siis sinulle parhaiten sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan!

Jos olet jo Kuluttajaliiton kuluttajayhdistyksen jäsen, ilmoittaudu mukaan webinaariin. Saat tapahtumapäivänä osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.

Jos et ole vielä jäsenemme, liity nyt! Kuluttajaliiton jäsenenä saat käyttöösi myös muita rahanarvoisia etuja, kuten kuluttajan lakineuvonnan palvelut. Muista täyttää myös webinaarin ilmoittautumislomake.

Tutustu asiantuntijaan:

Emmi Meriranta

Lakimies

Emmi Meriranta toimii edunvalvonnan ja neuvonnan parissa. Emmi on erikoistunut laajasti erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin ja pyrkii löytämään ratkaisuja kuluttajalähtöisesti.

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).