Kuka korjaa ja kuka maksaa taloyhtiössä?

16.2.2023 13:00–14:30

Hamina | Luento

Taloyhtiössä korjausvastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaiden kesken, mutta miten? Vastaako korjauksesta ja sen kustannuksista aina sama taho – entä miten vaikkapa vahingonkorvausvastuu liittyy kuvioon?

Tule tutustumaan taloyhtiön korjausvastuuseen Kuluttajaliiton juristin johdolla! Opit perustiedot aiheesta ja kuulet mielenkiintoisia esimerkkejä siitä, millaisia riitoja oikeudessa on ratkaistu korjausvastuusta.

Kun tiedät, kuka vastaa korjauksesta, pystyt välttämään hankalia ja pahimmassa tapauksia kalliita riitoja ja erimielisyyksiä. Luento sopii kaikille taloyhtiön osakkeenomistajille tai taloyhtiössä toimiville.

Tutustumme aiheeseen käytännön esimerkkien kautta Kuluttajaliiton juristin Kristel Pynnösen johdatuksella. Voit myös esittää asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta luennon yhteydessä.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Kumppanuustalo Hilman Punainen kabinetti (Kadettikoulunkatu 3, Hamina). Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen

Juristi

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan juristina. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.