Kuka korjaa ja kuka maksaa taloyhtiössä?

22.11.2022 17:30–19:00

Joensuu | Luento

Taloyhtiössä korjausvastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaiden kesken, mutta miten? Vastaako korjauksesta ja sen kustannuksista aina sama taho – entä miten vaikkapa vahingonkorvausvastuu liittyy kuvioon?

Tule tutustumaan taloyhtiön korjausvastuuseen Kuluttajaliiton lakimiehen johdolla! Opit perustiedot aiheesta ja kuulet mielenkiintoisia esimerkkejä siitä, millaisia riitoja oikeudessa on ratkaistu korjausvastuusta.

Kun tiedät, kuka vastaa korjauksesta, pystyt välttämään hankalia ja pahimmassa tapauksia kalliita riitoja ja erimielisyyksiä. Luento sopii kaikille taloyhtiön osakkeenomistajille tai taloyhtiössä toimiville.

Tutustumme aiheeseen käytännön esimerkkien kautta Kuluttajaliiton lakimiehen Kristel Pynnösen johdatuksella. Voit myös esittää asiantuntijalle kysymyksiä aiheesta luennon yhteydessä.

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumapaikkana toimii Itä-Suomen Liikuntaopiston luentosali 2 (2.krs.), osoite Länsikatu 15, 80110 Joensuu. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös