Kohonneet energiakustannukset taloyhtiön hallituksen päätöksenteossa

18.10.2022 17:30–18:30

Helsinki | Luento | Webinaari

Energiakustannukset kasvavat tänä vuonna rajusti ja sen myötä muutkin kustannukset. Monessa taloyhtiössä on ajankohtaista pohtia toimenpiteitä energian säästämiseksi.

Pääkaupunkiseudun Kuluttajat ry:n tilaisuudessa käymme läpi eri säästövinkkejä ja arvioimme sitä, riittääkö näihin toimenpiteisiin taloyhtiön hallituksen päätös tai tuleeko kutsua koolle yhtiökokous.

Tilaisuuden alustajana toimii Kuluttajaliiton lakimies Kristel Pynnönen. Luennon kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen aikaa on varattu keskustelulle ja kysymyksille.

Osallistu etänä tai paikan päällä

Voit osallistua paikan päällä Helsingissä tai etäyhteydellä Microsoft Teamsin välityksellä. Tapahtuma järjestetään Kuluttajaliiton toimistolla Ritarihuoneella (Ritarikatu 1 B, 00170 Helsinki).

Jos osallistut paikan päällä Kuluttajaliiton toimistolla, ilmoittaudu tämän linkin kautta. Tilaan mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan päällä osallistujille maksuton kahvitarjoilu.

Jos osallistut etäyhteyden välityksellä, ilmoittaudu tämän linkin kautta.

Tervetuloa!

Kristel Pynnönen

Lakimies

Toimin Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Tavoitteenani on tehdä asumisesta Suomessa mahdollisimman mukavaa, helppoa ja toki asumiskustannusten tulee pysyä kohtuullisella tasolla.

Löydät Kuluttajaliiton myös