Jäsenille: Turvallisempia tuotteita kaupan hyllylle

6.3.2023 17:00–18:00

Webinaari | Jäsenille | Webinaari

Tuoteturvallisuus on kuluttajille tärkeä asia, jonka merkitystä ei moni huomaa ennen kuin omalle kohdalle sattuu vaaraa aiheuttava tuote. Moni kuluttaja luulee, että kauppojen hyllyiltä löytyvät tavarat ovat läpikäyneet viranomaisten ennakkotarkastuksen. Näin ei kuitenkaan ole.

Tuoteturvallisuuslainsäädäntö on muutoksien edessä, kun EU:n uusi tuoteturvallisuusasetus saadaan maaliin. Mitä muutoksia on tulossa? Mitä kuluttajan tulisi tietää tuoteturvallisuudesta?

Tule kuulemaan tuoteturvallisuuden uusimmat tuulet! Kuulet myös Kuluttajaliiton ja Tukesin yhteisestä tuoteturvallisuusprojektista, jonka tiimoilta Kuluttajaliiton jäsenille avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus olla avuksi tuoteturvallisuuden edistämisessä käytännön tasolla.

Tilaisuuden asiantuntijoina Tukesin asiantuntija Pipsa Korkolainen ja Kuluttajaliiton juristi Tiina Vyyryläinen. Voit lähettää asiantuntijoille kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Näin osallistut

Jos olet jo Kuluttajaliiton tai kuluttajayhdistyksen jäsen, ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 6.3. klo 15.50. Saat tapahtumapäivänä suoraan sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääset mukaan Teams-webinaariin.

Jos et ole vielä jäsenemmeliity nyt! Kuluttajaliiton jäsenenä saat käyttöösi myös muita rahanarvoisia etuja, kuten kuluttajan lakineuvonnan palvelut. Muista täyttää myös webinaarin ilmoittautumislomake.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit seurata lähetystä tietokoneesi verkkoselaimella tai kirjautumalla Microsoft Teams -sovellukseen. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä.

Matkapuhelimella tai tabletilla Teamsin käyttö onnistuu helpoiten sovelluksen avulla. Teams on saatavilla mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).