Huijausinfon aamukahvit: Huijattujen auttaminen ja kriisityö

20.1.2021 10:00–10:30

Webinaari | Webinaari

Järjestäjä Huijausinfo

Tervetuloa Huijausinfon rennoille aamukahveille!

Tiedätkö, mistä saa apua, jos joutuu huijatuksi? Miten käsitellä huijauksen aiheuttamia tunteita ja kenen kanssa voi keskustella, jos huijauksen seurauksena oma jaksaminen on koetuksella?

Tule kuulemaan, miten nettihuijaukset näyttäytyvät MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisityössä ja vertaistukitoiminnassa. Keskustelemme yhdistyksen kriisityöntekijä Marika Ketolan kanssa muun muassa siitä, millaista apua huijatuille on tarjolla ja miksi avun hakeminen on joskus vaikeaa.

Aamukahvit striimataan Huijausinfon Facebook-tapahtumaan.
Tapahtumaan voit osallistua myös Zoomin kautta.

Huijausinfon aamukahveja järjestetään keskiviikkoisin vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa! Seuraavat aamukahvit järjestetään:

  • 27.1.2021 klo 10–10.30
  • 3.2.2021 klo 10–10.30

Tervetuloa mukaan!

Ensimmäistä kertaa Zoomissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Zoom-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Zoom-ohjelman tietokoneellesi täältä. Zoom on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Suosittu Kuluttaja-lehti edulliseen etuhintaan

Kuluttaja-lehden ja laajan testipankin avulla voit tehdä parempia valintoja arjessasi. Kuluttajaliiton jäsenenä saat tilattua lehden etuhintaan. Lisäksi saat käyttöösi kuluttajan lakineuvonnan.

Lue lisää!