Vinkkivartti: Hetu meni – mitä nyt?

1.6.2021 18:00–18:30

Webinaari | Tietoisku

Henkilötunnus tai henkilötiedot voivat joutua netissä vääriin käsiin. Mitä tietoja netin identiteettivarkaat kärkkyvät? Mistä tunnistaa nettihuijauksen ja miten identiteettivarkaudelta voi suojautua?

Kuluttajaliiton asiantuntija Jaana Savolainen kertoo Vinkkivartissa ajankohtaisista nettihuijauksista ja niiden tunnistamisesta. Keskitymme erityisesti identiteettivarkauksiin. Henkilötunnuksen menettäminen on hankala juttu, mutta jotain kuitenkin on tehtävissä.

Tule kuulolle tiistaina 1.6.2021 klo 18–18.30 ja opi tunnistamaan nettihuijari! Kuulet myös, kuinka kannattaa toimia, jos on menettänyt henkilötunnuksen. Asiantuntijavartin jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Näin osallistut:

Tapahtuma on avoin Satakunnan Kuluttajat ry:n ja PAM 707 os. jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 1.6. klo 16.00 tämän linkin kautta! Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teams-tilaisuuteen tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tervetuloa mukaan!

Mikä on vinkkivartti?

Vinkkivartti on Kuluttajaliiton alueellisen kuluttajayhdistyksen järjestämä tapahtuma, jossa asiantuntijat kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi ajankohtaisista teemoista. Osallistu omien aikataulujesi mukaan! Piipahda Vinkkivarttiin kuuntelemaan asiantuntijavartti ja jää ehtiessäsi kysymään ja keskustelemaan.

Ensimmäistä kertaa Teamsissa?

Webinaarit järjestetään maksuttoman Teams-palvelun avulla. Voit osallistua tietokoneella suoraan selaimen kautta tai ladata Teams-ohjelman tietokoneellesi täältä. Teams on saatavilla myös mobiililaitteille App Storesta (iPhone) tai Play Kaupasta (Android).

Löydät Kuluttajaliiton myös