Hetu meni – mitä nyt?

25.10.2023 13:00–14:30

Savonlinna | Luento

Henkilötunnus tai henkilötiedot voivat joutua monella tavalla vääriin käsiin. Henkilötunnuksen voi menettää muun muassa varkauden yhteydessä tai netissä tietojenkalasteluhuijauksissa. Miten identiteettivarkaudelta voi suojautua ja miten toimia, jos käy vahinko?

Henkilötunnuksen menettäminen on vakava asia, mutta jotain on kuitenkin tehtävissä. Kuluttajaliiton projektityöntekiijä Jaana Savolainen kertoo identiteettivarkauden ennaltaehkäisystä ja kuinka toimia, jos joutuu sen uhriksi. 

Tule kuulolle ja opi tunnistamaan tietojenkalastelu netin välityksellä!

Näin osallistut

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus järjestetään Savonlinnan pääkirjasto Joelin Miitti-tilassa (os. Asemantie 5, Savonlinna). Tapahtumapaikan esteettömyyteen voit tutustua kirjaston verkkosivuilla. Tervetuloa!

Tutustu asiantuntijaan

Jaana Savolainen

Projektityöntekijä

Jaana toimii projektityöntekijänä kouluttamisen parissa. Jaana on erikoistunut laajasti erilaisten ryhmien kouluttamiseen niin livenä kuin verkossa. Erityisesti kokemusta hänellä on digihuijausaiheesta. Koulutuksissa Jaana pyrkii kertomaan uusimmat huijaustyypit ja kuinka niiltä voi välttyä.